Inici

Fes-te soci! Vine al Club!

Federa't!

Ja tenim la segona part de la temporada en marxa!!!!!!!
Esperem que tingueu ganes de sorpreses i diversió, perque aquest any en seran moltes, ja veureu!!!!!!!

Inscripcions:
http://www.dsport.cat/website/fitxa_cursa.php?id_cursa=497

3r Enduro Pineda Rocs 
La tercera edició del Enduro Pineda Rocs ja és aquí!!! A poques hores de què comenci la darrera cursa de la Copa Catalana d'Enduro, des de l'organització estem realitzant els últims preparatius perquè poguem gaudir d'un cap de setmana d'enduro a tope!!! 

3r Enduro Pineda RocsLa localitat costera de Pineda de mar torna a acollir el Enduro PinedaRocs, de la copa Catalana 2015. Aquesta vila amb orientació 100x100 turística us obre la porta perquè vingueu a gaudir del nostre característic Enduro!!!!!!!

 

4a prova de la I Copa Catalana d'Enduro 2014

Des de l'organització, volem transmetre l'agraïment a tots els corredors que heu assistit en alguna de les proves d'aquest campionat; sense la vostra participació no hagués estat possible!!!!

 

Podi 2on Enduro Pineda Rocs, 4a prova puntuable I Copa Catalana d'Enduro BTT 2014

El passat cap de setmana es va celebrar a Pineda de Mar, la 4a prova de la I Copa Catalana d'Enduro BTT, el 2on Enduro Pineda Rocs. Pur espectacle ple d'emoció i adrenalina varen confirmar que la modalitat de l'enduro creix a passos gegants.

A continuació us esmentem els horaris i altres detalls corresponents al 2on Enduro Pineda Rocs, 4a prova puntuable per a la I Copa Catalana de Enduro BTT. La localització està clara, Pineda de Mar i les seves poblacions colindants, els horaris ara els esmentem

El proper cap de setmana arriba l'esdeveniment que tan estàveu esperant. Sabent que molta gent que vindrà a disputar la cursa necessitarà allotjament com a mínim per la nit de Dissabte a Diumenge per què és inviable anar i tornar a casa des de lluny, volem donar-vos un cop de mà al respecte.

Foto realizada al darrer tram del 1r Enduro Pineda Rocs a Pineda de MarSi ets aficionat als esports extrems, t'agrada fer vídeos i/o fotografies podent trobar imatges espectaculars, no et perdis el proper 2on Enduro Pineda Rocs. El traçat que estem preparant és el idoni per trobar instantànees úniques

Pàgines

Formulari de cerca