En quant al club ciclista Pineda Rocs

Quí som

 

Som un club ciclista jove, creat a finals del 2012, basat en disciplines relacionades amb la bicicleta.

BTT, BMX, BIKETRIAL i les seves respectives variants són les diverses modalitats que tractarà el club. Creiem que hi ha unes noves tendències molt interessants , totalment desconegudes pel gruix de la població i la nostra intenció és apropar-les a ell, que les coneguin i que tinguin la possibilitat de poder-les practicar dins l’espai que estem creant.

Una de les nostres finalitats és aconseguir que el grup de practicants que hi ha en el nostre àmbit pugui satisfer les seves necessitats dins un entorn adequat i ajudar a que aquest nombre pugi substancialment.

Volem fomentar aquests tipus d’esports, tan en l’àmbit de l’escola realitzant campus i escoles pels més menuts, com per la gent que considera aquests esports com a inaccessibles, donant formació a qualsevol nivell.

Actualment com que es consideren modalitats força minoritàries un dels nostres objectius també es basa en relacionar els practicants dels nostre territori i oferir-los serveis bàsics.

Cal esmentar que la majoria de les disciplines del club tenen cada cop més aficionats i adeptes per què són esports molt atractius tant a l’hora de practicar-los com per observar-los. Es consideren molt espectaculars i cada cop tenen més adeptes dins les noves generacions.

Sabem que a la nostra zona hi ha molta afició a la bicicleta de muntanya i que hi haurà molta gent que s’interessarà en el nostre projecte.

Properament disposarem d'un bike parc on poder aprendre i millorar en qualsevol disciplina. En aquesta nova etapa estem decidits a organitzar tot una sèrie d’activitats per tal de donar resposta a aquest col·lectiu oferint: sortides ocasionals per a tots els nivells, cursos i xerrades relacionades amb la bicicleta, fent de nexe d’unió amb les administracions públiques i esportives, organitzant esdeveniments esportius… i informant a través de la nostra pàgina web de tot plegat. 

Esperem la vostra participació i el vostre suport!!

Formulari de cerca