1er DH Pineda Rocs

Els propers 10 i 11 de Maig a la població costanera de Santa Susanna(Barcelona) es celebrarà el 1er DH Pineda Rocs, prova competitiva englovada dins la DH Challenge 2014. La 3a i penúltima cursa d'aquest campionat serà la primera realitzada a l'Alt Maresme, on sempre hi ha hagut molta afició al món de la BTT, especialment al XC, i ara es podrà gaudir d'un Descens d'alt nivell.

 

Cartell del 1er DH Pineda Rocs.

 

La proximitat, el fàcil accés i el coneixement del traçat per la gent propera a zona, farà que es pugui comptar amb una bona afluència de públic al tram cronometrat. Esperem que si la meteorologia ho permet es visqui un gran espectacle.

 

L'esdeveniment comptarà amb un circuit molt treballat i una petita fira de productes dels patrocinadors. Hi haurà música i speacker que musicalitzaran l'esdeveniment, tot emmarcat en un espai molt autèntic, rodejat d'animals, ja que l'arribada és al Ranxo Mestres, bar-restaurant a peu de pista per qui vulgui menjar quelcom o refrigeris de tot tipus.

 

Comptarem amb fotògraf que farà fotos a tots els participants per diverses zones del circuit. Tot això serà penjat a les nostres xarxes socials per què els competidors puguin veure-les i compartir-les.

 

Per inscriure-us cliqueu aquí.

 

Us deixem amb el vídeo oficial de la cursa. Us esperem!!!!