2a prova Copa Catalana d'enduro: Riudarenes

El proper cap de setmana el món endurer català es desplaça fins la població gironina de Riudarenes. El REM riudarenes ha organitzat el seu segon enduro després del gran èxit aconseguit en l'edició del 2013.

Cartell del 2on Enduro BTT la Selva a Riudarenes (Girona)
 
Hi ha moltes expectatives en aquesta cursa, després de què les inscripcions volessin i en 30 hores no hi haguessin places disponibles per a competir en la carrera. 4 trams cronometrats i un desnivell de 1100metres englobats en un bucle de 37kms serà el recorregut que hauran de realitzar els riders que vulguin acabar la prova.
 
Diversos noms il·lustres participaran en aquesta segona cursa de la copa catalana d'enduro. L'inimitable Cedric Gracia i el diverses vegades campió d'Espanya de DH i guanyador de l'anterior edició, Bernat Guardia oferiran una lluita ferotge per endurse'n el trofeu de guanyador. No cal descartar també riders de gran nivell com Roger Gonzalez, Carles Barcons, ... que intentaran entrar a la pugna per estar al capdamunt de la classificació final.
 
Cal destacar la nombrosa participació en aquesta cursa, hi haurà 323 inscrits, quelcom que la converteix en la més multitudirnària a nivell autonòmic.
 
Us deixem amb l'ordre de sortida i el vídeo de la prova.  Molta sort als col·legues del REM. Riudarenes it's on fire!!!!