2on Enduro Pineda Rocs

Ha arribat el dia i l'hora que tan estaveu esperant!!! Ja és aquí el 2on Enduro Pineda Rocs, 4a prova puntuable per a la I copa catalana d'enduro. 27 i 28 de Setembre teniu una cita a Pineda de Mar, en un esdeveniment espectacular.

2on Enduro Pineda Rocs

Amb un bucle d'uns 30-35 kms totals, el 2on Enduro Pineda Rocs, preten fer gaudir tan a participants, espectadors, marques, curiosos... d'una de les disciplines del moment. Hi haurà una acurada selecció de 4 trams que satisfaran les delícies tan dels endureros més experimentats com intentaran apropar aquesta modalitat als que no la coneixen o estan interessats en provar-la.

 

Les zones per on transcorrerà la cursa seran properes al poble i l'accés serà fàcil per afavorir així l'assistència de públic. El darrer any nombrosos riders participants destacaven aquest aspecte, on trobaven en la darrera part del últim tram, molta gent animant-los i fent ambient en una zona especialment espectacular i divertida.

 

L'esdeveniment comptarà també amb una fira de productes, que s'iniciarà el Dissabte al matí i durarà fins a la finalització de la prova(Diumenge migdia) i comptarà amb estands dels patrocinadors i col·laboradors, per què els corredors i el públic en general puguin optar a veure i a comprar un assortiment de tot tipus de material relacionat amb la disciplina.

 

La zona de sortida, punt d'informació, zona d'exposició dedicada a les marques, zona de jutges, de pícnic, entrega de dorsals, premi i dinar post-cursa estarà situada al mateix indret, al Passeig Marítim de Pineda de Mar. En el context de la fira hi haurà una sèrie d'activitats que amenitzaran l'ambient i potenciaran el públic a la zona. També comptarem amb música durant tot el cap de setmana, a més de servei de bar, tot ubicat a 1ª línia de mar.

 

Comptant amb l'experiència del darrer any hi ha diverses millores programades, que perfeccionaran l'èxit aconseguit en 2013. Durant la cursa de la 1ª edició comptàrem amb 223 inscrits i amb una gran assistència de públic durant tot el cap de setmana que varen passar tan per la zona de fira com pels trams cronometrats de la prova. Aquest any serà molt millor!!!!

 

Donem el tret de sortida de la cursa amb les inscripcions al següent link:

http://www.bicinscripcions.com/Vr4/BNVP10V0_SignUpForm.php?cursa=5947

 

No us adormiu!!! Potser arribeu massa tard!!! ;)

 

Seguirem informant!! 

 

Pineda Rocs.