3r Enduro Pineda Rocs!!!

La tercera edició del Enduro Pineda Rocs ja és aquí!!! A poques hores de què comenci la darrera cursa de la Copa Catalana d'Enduro, des de l'organització estem realitzant els últims preparatius perquè poguem gaudir d'un cap de setmana d'enduro a tope!!! 

3r Enduro Pineda Rocs 
 
En aquesta notícia us farem cinc cèntims de com hem organitzat el cap de setmana, estem segurs que us encantarà!!! Recordar-vos que a més el 3r Enduro Pineda Rocs serà el Campionat de Catalunya d'Enduro 2015, no us ho podeu perdre!!
 

UBICACIÓ

 

Com ja sabeu la majoria, el campament base d'aquesta tercera edició canvia d'ubicació, ja no serà a la plaça al Passeig Marítim com els anys anteriors, ens situarem molt més aprop de la muntanya, a la Fundació Privada Marpi de Pineda de Mar. Allà disposarem de totes les facilitats i comoditats per poder garantir un bon funcionament per tot el cap de setmana. Podreu acampar tot el cap de setmana, hi haurà servei de dutxes, i tindrem zona de bar i barbacoa per qui vulgui degustar els nostres plats.
 

TIMING

 
El Dissabte al matí ja estarà tot en marxa, a partir de les 12h del migdia es podran començar a recollir dorsals. Agrairiem que el gruix dels participants vingui demà a buscar el dorsal i no Diumenge al matí per intentar evitar aglomeracions i complicar la feina de tothom, sinó Diumenge a primera hora es podran recollir la gent que no hagi pogut venir Dissabte. Us adjuntem enllaç amb posicions de sortida per què us pogueu anar ubicant: www.dsport.cat/website/llistat_inscrits.php?id_cursa=286
 

TRAÇAT

 
El traçat estarà totalment marcat demà al matí i aquesta nit penjarem el track definitiu amb l'especial sorpresa per què demà pogueu fer un reconeixement de tot el circuit. Hem intentat fer uns descensos divertits, alguns més tècnics d'altres més ràpids per què tothom gaudeixi fent la nostra cursa.
 
Diumenge serà l'hora de la veritat, els 280 riders inscrits lluitaran per aturar el crono el més aviat possible, un cop hagin acabat els 5 trams cronometrats i mentre es recull tota la informació per saber les classifiacions finals gaudirem d'un dinar, tot amenitzat amb música i el bon rotllo que ens caracteritza. I per finalitzar el cap de setmana ens disposarem a donar els premis tan de la cursa, com de la Copa Catalana d'Enduro i el Campionat de Catalunya d'Enduro per concloure un cap de setmana rider!!!
 
Volem animar tan a familiars, com a aficionats i curiosos que vinguin a veure la cursa, tindreu la possibilitat de poder veure un parell de trams propers desplaçant-vos caminant d'allò més espectaculars. No cal dir que agrairem totes les fotos i videos que tothom que faci i vulgui compartir amb nosaltres i la gran familia endurera, aquestes seran compartides a través de les nostres xarxes socials.
 
Que comenci l'espectacle!!!!