4a posició de Pineda Rocs al DH de Vilajuïga-Pau

El passat cap de setmana es disputà entre els termes de Vilajuïga-Pau la primera prova de la copa catalana de DH 2013.

 
Comptà amb un total de 103 participants que varen patir, i de valent, la duresa del traçat. Els 4,5 km's del descens eren força complerts, ja que hi havia zones variades.
 
Així ho explicava Xavier Abarca, rider de Pineda Rocs, després d'acabar la primera tanda, "és un circuit molt exigent a nivell físic, ja que a l'inici et trobes amb una part amb molta pedra, tallats, on gastes molta energia agafan-te fort al manillar i quan arribes molt just de forces al final, has de pedalar molt fort per no perdre temps per què s'aplana molt el tram".
DH copa catalana 2013 Vilajuïga-Pau
 
DH copa catalana 2013 Vilajuïga-Pau
Exhaust després de la primera ronda pel traçat i amb un temps de 5:35:330 declarà també que "esperem que la segona tanda no hi hagi tan vent ja que a dalt de tot fa en fa molt i dificulta força l'estabilitat de la traçada". I així va ser, el temps va donar una treva als participants amainant el vent i el segon descens pel traçat fou una mica més plàcid per la majoria d'ells.
avituallament DH copa catalana 2013 Vilajuïga- Pau
El rider de Pineda Rocs aconseguí baixar el temps aturant el cronòmetre en un destacable 5:27:916 col·locant-lo en una quarta posició de la seva categoria a només a 1 segon 2 dècimes del tercer.
DH copa catalana 2013 Vilajuïga-Pau
Per altra banda, Ferran Perez finalitzà 20è de categoria èlit amb un temps de 5:10:779 rebaixant el seu primer temps en quasi 10 segons.
La prova, segons classificació scratch, se l'enduguè Ferran Guàrdia, en un moment intractable durant aquest inici de la temporada seguit de Ferran Jorba, el futur del descens català, i Ivan Oulego que va punxar durant la segona tanda i es va haver de quedar amb el temps de la 1ª.
Nosaltres hi vàrem ser, d'aquí aquest magnífic vídeo, jejeje....