Allotjament per als riders del 1er Enduro Pineda Rocs

Català / Castellano

 

Des de Pineda Rocs coneixem les necessitats que tenen els riders i les seves costums i és per aquesta raó que ens hem preocupat pel tema de l’allotjament durant el cap de setmana que durarà el 1er Enduro Pineda Rocs.

 

Pineda de Mar, és una vila costanera turística durant l’època estival però gran part dels allotjaments en el mes d’Octubre resten tancats, sobretot pel que fa a l’oferta hotelera. Per aquesta raó, i pel fet de què volem que sigui asequible per tot tipus de butxaques hem treballat sobre dues possibilitats:

 


Padock
: Hem parlat amb l’ajuntament de Pineda de Mar per què ens deixi una zona d’acampada on la gent pugui dormir amb la seva furgoneta, vehicle, tendes, … Aquesta zona serà totalment gratuïta i podrà ser emprada des del Dissabte al matí fins Diumenge.

 

Camping Enmar: Hem arribat a un acord amb el Camping Enmar per què els interessats en dormir al camping tinguin un preu especial durant el cap de setmana. Cal que quan es faci la reserva s’expliqui que venen al 1er Enduro Pineda Rocs, sinó s’esmenta es carregarà la tarifa normal del camping. Aquesta oferta té els avantatges que comptes amb tots els serveis del camping (Dutxes, lavabos, …) Us adjuntem l’enllaç d’aquest i el telèfon per qualsevol consulta: http://www.campingenmar.com/ Tel. 93 767 17 30.

 

Ambdúes ofertes són molt properes a la zona de fira, sortida i arribada de riders, … s’hi pot arribar tranquilament caminant o rodant amb la bicicleta, amb la qual cosa no farà falta anar traginant el vehicle amunt i avall.

 

Ara toca triar, això ja us toca a vosaltres!!!Planell allotjament