Allotjament pel 2on Enduro Pineda Rocs

El proper cap de setmana arriba l'esdeveniment que tan estàveu esperant. Sabent que molta gent que vindrà a disputar la cursa necessitarà allotjament com a mínim per la nit de Dissabte a Diumenge per què és inviable anar i tornar a casa des de lluny, volem donar-vos un cop de mà al respecte.

 

La nostra població, Pineda de Mar, compta amb una oferta hotelera considerable i creiem que gran part d'aquesta encara és oberta fins a finals d'aquest mes. D'aquesta manera podeu optar a diverses opcions tan de preus com de qualitats que siguin viables per tota mena de butxaques. 

 

Us deixem un link de pineda turística amb informació variada de la vil·la i l'oferta dels allotjaments d'aquesta, tan de campings, com pensions, hotels i apartaments:

 

http://www.pinedademarturisme.com/cat/inici.html

 

Per altra banda, amb l'aprovació de l'ajuntament de Pineda hem acordat adequar una zona d'acampada per la gent pugui dormir amb la seva furgoneta, vehicle, tendes, … Aquesta zona serà totalment gratuïta, no comptarà amb serveis i podrà ser emprada des del Divendres nit fins Diumenge. Serà una zona indicada per a tal activitat i vallada per què es vegin les limitacions d'aquesta. Serà molt propera a la fira amb la qual cosa podreu apropar-vos directament a peu o amb bicicleta.

 

Per què es vegi amb més exactitut tot plegat, us fem un petit gràfic.

 

Planell allotjament 2on Enduro Pineda Rocs a Pineda de Mar