Característiques del 2on Enduro Pineda Rocs

La I Copa Catalana d'Enduro arriba a Pineda de Mar per viure el 2on Enduro Pineda Rocs, un enduro amb unes peculiaritats diferents a la resta. A continuació us endinsarem en aquestes i us facilitarem més informació de la prova en si.

Segon Enduro Pineda Rocs, cursa enduro BTT realitzada a Pineda de Mar

RECORREGUT

Pineda Rocs organitza un enduro on l'objectiu principal és la diversió per tots els participants, ens agrada assolir el compromís que des dels més pro's fins els més amateurs podran divertir-se d'allò més durant la participació en la cursa. Hi haurà 4 trams cronometrats de diferents característiques on tots els riders podran explotar les seves virtuts, des dels que els agrada els trams tècnics com els que els prefereixen una mica físics o ràpids.

 

Estem treballant sobre el terreny per poder garantir uns descensos de qualitat i que tinguin un cert grau de seguretat pels competidors. Aproximadament hi ha uns 25-30 kms de recorregut total amb un desnivell positiu de 997m i negatiu de 828m

 

RECOLLIDA DE DORSALS I WELCOME BAG

Com varem fer el darrer any, Pineda Rocs organitza un esdeveniment que dura tot el cap de setmana, no només el Diumenge de la cursa. Un dels objectius d'això és poder lliurar els dorsals i el welcome bag als participants sense grans acumulacions, per fer-ho de manera més esglaonada. Per aquesta raó el Dissabte de 10 del matí fins a les 15h i de 16h a 18h es podran recollir a la carpa de l'organització, sense haver de suportar les cues que es generen el Diumenge a últimes hores i arriscan-te sense saber quin és el teu control horari personal.

 

FIRA DE PRODUCTES

La fira de productes és potser la característica més diferent a la resta d'enduros. La seva ubicació, a primera línia de mar, amb més de 10 marques que ofereixen tot tipus de material, ofertes al millor preu, i novetats tan de bicicletes com de components, vestimenta, ... Importantíssim esmentar que la fira comença el Dissabte des de les 10h fins a tarda-vespre i el Diumenge des de ben d'hora al matí fins a la finalització de la prova.

 

Hi haurà música en tot moment i servei de bar tan per acompanyants, com per riders, espectadors, xafarders, ... puguin prendre un refrigeri en un ambient que respirarà enduro de qualitat. Es podrà seure, visitar els diferents estands i compartir impresions sobre el món de la bicicleta en general. Una forma ideal per viure un cap de setmana diferent amb re-gust a competició.

 

Properament informarem d'altres aspectes que creiem important de cara a la cursa, serà en breu, fins llavors!! Pedals i a entrenar!!!