Comença la 1a Copa Catalana d'Enduro

Demà és el gran dia, el mític enduro de les Gavarres inicia el calendari d'una nova etapa per l'enduro català, comença el primer campionat endurer a Catalunya, la 1a Copa Catalana d'enduro BTT. Després de molts esforços per diversos organitzadors de curses, nosaltres inclosos, finalment la copa catalana pren forma aquest cap de setmana a Fitor(Baix Empordà). 

França, Anglaterra, Itàlia, ... són països on fa algunes temporades ja hi havia diverses competicions organitzades, es coneixia força la disciplina i gaudia d'un gran nombre d'aficionats que la practicaven. A nivell Espanyol el darrer any podem considerar que tot va començar a despertar, durant el 2013 van proliferar alguns campionats organitzats per marques on es va reflexar que l'interès per aquesta modalitat va crèixer força.
 
La diversió i adrenalina que ofereix aquest format competitiu fa que sigui cada cop més atractiu per tothom. El fet de poder sortir amb els companys i pujar fins el tram mentre fas la xerrada(si és que pots clar) i després poder comparar els temps rebuts no té preu.
Rider Pineda Rocs a l'enduro de les Gavarres 2014, hermita de Fitor
Pineda Rocs prendrà part en aquesta primera prova del campionat amb 3 riders, Xavi Abarca, Aya Khalifi i José Esquinas "KAZU", dorsals 282, 283, 284 respectivament. Tots ells riders ràpids i espectaculars que gaudiran d'una gran matinal endurera a Fitor.
Rider Pineda Rocs preparant la bicicleta per l'enduro de les Gavarres 2014
Des de Pineda Rocs es muntarà una carpa al paddock del circuit i seguirem in situ les evolucions dels nostres riders, donant suport logístic i animant als nostres riders a les especials més properes. 
El nostre equip en la modalitat endurera està a punt per donar guerra, are you ready???