Crònica DH Cervià de les Garrigues 2014

El passat cap de setmana es celebrà a la població lleidatana de Cervià de les Garrigues la 2a prova de la DH Challenge 2014.  Godall va obrir el campionat català de l'especialitat que compta amb 4 curses puntuables. 
 
El bon temps i ambient van marcar la tònica de les jornades viscudes a Cervià, a diferència del que passara l'any anterior on la pluja complicava molt la tasca dels riders.
Riders Pineda Rocs al DH Cervià de les Garrigues
Agilitat i rapidesa eren les principals aptituts que havien de potenciar els participants en aquest DH, ja que el descens era curt amb molts peraltes i volades.
Comptà amb una participació propera als 170 riders que varen gaudir del kilometre i mig marcat per la Penya Ciclista Colomina, organitzadora de l'esdeveniment.

 

MARIN EL MÉS RÀPID

Àlex Marin fou el guanyador scractch de la prova, aturant el crono en 1:20:608 demostrant per què està en un equip de copa del món i va superar a tots els seus rivals. El gran dels Marin aconseguí durant la segona sèrie millorar el seu crono en quasi un parell de segons que van ser suficients per superar la resta de competidors. Aquest va estar escudat al podi scratch per 3 riders del Intense- Gopro, Dani Algarra i els germans Jorba entrant en el mateix segon que el guanyador absolut.
 

PODIS DE PINEDA ROCS

Per la nostra banda, Cervià va suposar una prova excel·lent. Comptàvem amb el major nombre de riders del nostre equip, 5 valents que varen estar donant guerra tot el cap de setmana i s'endugueren diferents podis de la prova Lleidatana. Els germans Martín, Fernando i Sergio, Alan Marcos, "Kazu"i Xavi Abarca mostraven les credencials del nostre club oferint espectacle i siguent molt competitius durant tot el cap de setmana. Es varen amotllar ràpidament al circuit competint face-to-face amb els més ràpids de cada categoria.
Podi Èlit DH Cervià de les Garrigues 2014
Tot l'equip afrontà la prova amb el màxim de convicció de què serien unes grans jornades de DH i així fora. 
"The Martín Bros" aconseguien la 13a i 24a posició scratch, Fernando situant-se a la notable dotzena posició de la categoria èlit i Sergio ocupant la 4a plaça final de la mateixa categoria pujant al podi corresponent.
Podi Màster-30 del DH Cervià de les Garrigues 2014
Alan Marcos, rider amb molta experiència, seria 4art de Màster-30 superant a nombrosos rivals formant el pòdium final de la categoria. "kazu", que competia en la categoria de promoció, sense dret a podi, va ser dels més ràpids sobre la seva Specialized Enduro.
Finalment, la 3a posició de Xavi Abarca va arrodonir la nostra participació a Cervià, on es va demostrar que els nostres riders estan més en forma que mai.
Podi Màster-40 del DH Cervià de les Garrigues 2014

PROPERA PARADA, 1ER DH PINEDA ROCS

Després de la gran actuació dels nostres riders per les terres Lleidatanes, assolim amb gran il·lusió i compromis l'organització de la seguent prova puntuable de la DH Challenge 2014. Últimant preparatius i mirant que el circuit sigui el màxim de complert i vistós possible, confiem en que els propers 10 i 11 de Maig gaudirem d'un bon ambient i una bona festa de Downhill per tothom que es vulgui acostar. Us esperem al 1er DH Pineda Rocs a Santa Susanna, no podeu faltar!!!!