Crònica DVO La Molina

La Molina, 09:00h comencen les series cronometrades de la 2a prova de la Copa Catalana de Descens.  114 inscrits varen ser els valents que es desplaçaren fins a l'estació d'esquí per gaudir d'una matinal de DH.

El matí s'aixecà amb una temperatura fresca i ideal per poder fer els primers entrenaments abans de les series cronometrades. El temps acompanyà durant el Diumenge encara que durant una estona es va patir per l'arribada de xàfecs puntuals de gran intensitat que complicarien el circuit. Finalment, tot això no succeí i el temps va aguantar fins a finalitzar la competició, només 4 gotes puntuals remullaren els assistents durant la 2a sèrie.
 
El tram, escurçat un tros des de la sortida inicial degut al mal estat de la pista, oferia un circuit exigent i ràpid amb un final en forma de "S" que relliscava i dificultava l'arribada dels riders.
Hi hagué moltes crítiques envers aquesta part final, que no va agradar a nombrosos competidors.
 

MARIN, INSUPERABLE

Alex Marin, s'està convertint en l'home a batre en el món del descens Català. A hores d'ara, el gran dels Marin es col·loca amb dues victòries en el campionat essent el màxim favorit per endur-se'n aquesta edició 2014. Ni tan sols el rider que mantenia l'hegemonia de la disciplina a nivell nacional, Bernat Guàrdia, està a l'alçada del de Giant, que està assolint un nivell altíssim de pilotatge a l'alçada dels millors riders Juniors que competeixen a la Copa del Món.
 
En aquest cas, Alex s'emportava la victòria amb un temps de 1:46:982, superant en unes 4 dècimes el 1:47:367 de Guàrdia i quasi un segon respecte Ferran Jorba(1:47:842).
 

RIDERS PINEDA ROCS

 
La nostra participació es basava en un parell de riders que es trasladaren el Dissabte al Bike Park amb ganes d'oferir espectacle i color a la prova. 
Sergio Martin, assolí una meritòria 7a posició èlit amb un temps durant la segona sèrie de 1:57:033. Sergio no va acabar de sentir-se bé amb la darrera part del circuit on no es trobava del tot còmode amb les "S" finals.
Per altra banda, Xavier Abarca tornava a pujar al podi en una molt bona 3a posició reapareixent després de la baixa ocasionada per un impacte durant els entrenaments de la cursa d'Àvia.
Després d'aquestes dues primeres curses del campionat, el proper round serà a Andorra on caldrà donar el 200% en un circuit de gran dificultat. Per la nostra part, ens estem plantejant anar a còrrer el Campionat d'Espanya a Panticosa, veurem què fem!!!! Salut!!!!