DH Cervià de les Garrigues 2014

Aquest cap de setmana es viurà a Cervià de les Garrigues, província de LLeida, la 2a prova puntuable per la DH Challenge 2014. La penya ciclista Colomina DH és l'organitzadora d'aquest esdeveniment extrem, marcat per ser un circuit molt ràpid i amb salts espectaculars. 

Riders Pineda Rocs preparats per competir
El passat any es va viure a Cervià un cap de setmana molt complicat, marcat per l'aigua, fang i fred, que van endurir molt la prova per tots els riders assistents. Però, les previsions meteorològiques d'aquest any fan preveure una cursa amb sol i unes temperatures màximes de 21ºC i mínimes de 8ºC a primeres hores del matí, incentivant un espectacle garantit.
 
Pineda Rocs desplaça part del seu equip fins a Cervià per poder disputar i encetar la temporada de la Challenge 2014 ja que a Godall no hi varem competir. Amb molta il·lusió i ganes, els nostres riders donaran el 100% de les seves possibilitats i aptituts per intentar estar el més amunt possible en la classificació tan de categoria com scratch. Tenim confiança i fe en què obtindran uns bons resultats i donaran espectacle als espectadors assistents.
 
Us adjuntem els horaris i un vídeo de l'any passat, gaudiu-lo!!!!
 
Horaris
 
Dissabte 5 d’Abril
 
Entrenaments de 10.30h a 13h i de 15.30h a 18.30h
 
Diumenge 6 d’Abril
 
Entrenaments de 8.30h a 9.30h 
Primera mànega a les 10h
Segona mànega a les 12h