DH a Godall

DH challenge 2013 a Catalunya

 

Tot i no prendre part al descens de Godall del passat 16 i 17 de Febrer per tindre els membres del nostre equip lesionats, us oferim el vídeo de la prova.

Organitzada pel Club Ciclista Santa Bàrbara és el primer esdeveniment realitzat dins la DH Challenge 2013. Aquest campionat consta de 5 proves a realitzar. La de Godall comptà amb 210 corredors arribats de diverses parts de la zona nord de la península, la majoria catalans.
El descens fou molt disputat i fins la segona baixada no va quedar clar el guanyador, ja que en aquesta va ser quan la majoria dels participants varen baixar els seus registres. La diferència finalment va ser quasi inexistent al baixar d'un segon. 
La següent cursa de la Challenge es realitzarà a Cervià de les Garrigues el 28 d'Abril. Però cal tindre en compte que el cap de setmana vinent hi ha cursa a Sant Andreu de la Barca i tan nosaltres com els nostres riders no faltarem a la cita, en tenim moltes ganes ...
Us esmentem els noms dels guanyadors de les diverses categories participants a Godall i després el vídeo per què veieu amb imatges com va anar tot:
 
Infantils- Ferran Padilla
Cadets- Alex Marín
Juniors- Jonathan Cuesta
Elit- Jordi Junyent
Màster 30- Manel Arasa
Màster 40- Iban LLorens
Fèmines - Mireia Bosca