Horaris i detalls del 2on Enduro Pineda Rocs

A continuació us esmentem els horaris i altres detalls corresponents al 2on Enduro Pineda Rocs, 4a prova puntuable per a la I Copa Catalana de Enduro BTT. La localització serà el Passeig Marítim de Pineda de Mar, a la plaça Sara i LLorenç, on tot està marcat per què sigui fàcil de trobar.

 
DISSABTE 27:
 
Fira de productes relacionats amb diferents marques exposades a primera línia de mar des de les 10 del matí fins les 18h aproximadament, on es podrà veure des de marques de bicicletes a d'altres components o equipacions relacionades. 
A més gaudirem de música durant tota la jornada i zona de bar on poder viure des d'aprop el regust a competició i prendre una cervesa o un refrigeri en un ambient agradable i distès. La part de la música anirà a càrrec de diferents DJ's i gràcies al patrocini en aquest esdeveniment per part de RED BULL.
 
Respecte als competidors, recomanem que es vingui a recollir el dorsal el Dissabte en les següents hores: De 10h a 13h i de 15h a 18h.
 
 
DIUMENGE 28:
 
El dia més important de l'esdeveniment, on la competició agafa forma i comença l'hora de la veritat. La zona de sortida dels riders serà la mateixa de la fira de productes així com també la zona d'arribada, on es donarà el dinar post-cursa i l'entrega de premis.
 
Es permetrà recollir dorsals només de 7h a 7:45h així que preguem que la majoria dels riders vinguin Dissabte a recollir-lo per evitar incidències de darrera hora.
 
08:00h- 09:58h- Hi haurà les sortides de 4 en 4 de tots els riders.
08:45h- 10:43h- Es disputarà el 1r Tram de l'enduro.
09:35h- 11:33h- Es disputarà el 2on Tram.
10:30h- 12:28h- Realització del 3r Tram.
11:30h- 13:28h- Es disputarà el 4r Tram.
 
Tots els horaris poden patir modificacions segons incidències a la competició.
 
Hem realitzat les sortides entre riders amb intervals de 30" per augmentar les comoditats de tots ells, tan pels que van ràpid els costi enganxar els seus predecessors, com per la tranquilitat dels que vagin amb més cura i no hagin d'estar pendents dels que venen per darrera.
 
Els enllaços entre tram i tram estan adequats per què tothom pugui arribar a temps sense problemes, són força generosos, ja que pensem que el més important és poder disfrutar sense haver de patir pels temps.
 
Hi haurà 237 participants finals, repartits en les 4 categories: Juniors, Elits, Màsters i Fèmines. Tal com s'ha acordat en tot el campionat de la copa catalana de Enduro.
 
El traçat ja està marcat per què tothom que vulgui pugui inspeccionar les zones per on s'ha de competir. Recomanem a tots els aficionats de la bicicleta en general a veure aquest tipus d'esdeveniment, on el bon rotllo i el companyerisme estan assegurats, a més de la gran espectacularitat que ofereixen aquest tipus de traçats i riders, no us ho perdeu!!!!
 
Per tenir més informació de zones espectaculars pels espectadors des de la fira aconsellarem quines són les millors possibilitats per poder gaudir de l'espectacle.
 
Animem a tothom, tan riders, com espectadors, curiosos, familiars, ... a què vinguin a gaudir d'aquest esdeveniment, no només Diumenge sinó tot el cap de Setmana!!! Us esperem!!!