Màximes opcions per a Avià

Aquest cap de setmana es viurà a Avià una autèntica festa del Downhill Català. La prova, puntuable per la DH Challenge 2014, també servirà per anomenar els campions de Catalunya de l'especialitat. Les darreres pluges d'aquesta setmana preveu un circuit amb les condicions idònees per a rodar.

El BTT Avià Descens Team Club ha preparat un tram molt tècnic i divertit, amb una part final d'infart plena d'espectacularitat i salts al circuit de motocros "Els arbres Blancs". Al voltant s'hi adequaran les zones de Paddock i carpes dels riders i patrocinadors.
 

EL CIRCUIT

El descens destaca en una primera etapa per una zona molt ràpida dins un bosc, força estreta i molt divertida on la proximitat dels arbres serà la màxima dificultat que es trobaran els riders. Posteriorment, ens endinsem en un tram on hi ha diverses "S" molt ben peraltades, de poca dificultat i en darrer terme arribem a la traca final amb un parell de salts on tan els fotògrafs com riders i espectadors gaudiran d'allò més.
 

RIDERS

La prova que ja compta a hores d'ara i tancant pre-inscrits amb 178 riders, aplegarà la flor i nata del descens català on volem destacar els germans Jorba i Marín, Dani Algarra, Pol Romero, l' incombustible Ivan Oulego i el principal favorti Bernat Guàrdia. També varen informar els organitzadors que asistiran a la cursa Lluís i Andreu Lacondeguy, un dels millors freeriders mundials.
 

PINEDA ROCS

Des de Pineda Rocs anirem amb 4 riders totalment motivats i amb màximes expectatives i opcions en totes les categories on participarem. Per un costat, les classificacions de la DH Challenge 2014 ens col·loquen amb una 2a i 8a posició del campionat en categoria èlit per part de Sergio i Fer Martin respectivament, una 4a en Màster-30 per Alan Marcos i una 5a provisional de Xavi Abarca en Màster-40. Tot això, sense que cap dels nostres riders prengues part a la primera cita del certmanen celebrat a Godall, quelcom que ofereix més mèrit si cal a totes aquestes posicions.
 
Per altra banda, i amb el campionat de Catalunya a una sola cursa, optarem a intentar estar en el podi a les diverses categories, confiem en els nostres riders, Yeahhhh!!!!