Maxiavalanche a Vall Nord 2013

Vall Nord s'està possant les piles, comença la temporada de Bike Parks i ells es mostren com una de les millors opcions a nivell europeu.

Amb la copa catalana de DH acostant-se i l'esperada copa del món de DH que es celebrarà aquest estiu, Vall Nord acull aquest cap de setmana una Maxiavalanche sensacional. 
 
L'orografia del terreny, la seva pendent i els seus paisatges ofereixen un lloc únic per realitzar aquest tipus de proves. Molt més espectacular a nivell visual que forces carreres de DH degut a la sortida massiva dels seus participants otorga una diversió inigualable tan pel espectador com pel participant.
 
Més de 700 riders participaran en aquesta prova. Dissabte es faran els entrenaments oficials on hi haurà un tria segons temps aconseguits, agrupant els 100 millors com a finalistes per a la Maxiavalanche Euro Cup, els  150 següents com a Maxi Challenger i la resta com a Maxi Amateur.
 
A priori es preveu un domini dels riders francesos amb possiblilitat de sorpresa per algún català o andorrà. La sortida és al Pic del Cubill a uns 2.833 metres d'alçada i arribada a La Massana 1.300m.
 
Us deixem amb el vídeo oficial de la prova: Al turronnnnn!!!!!!!!!! ;)