Pineda Rocs al XXI DH Sant Andreu de la Barca

Aquest cap de setmana, l'equip de Pineda Rocs enceta la temporada a la cita més mítica del DH Nacional, el XXI DH de Sant Andreu de la Barca. La mítica prova arriba a la seva 21a edició siguent el referent de la disciplina a nivell espanyol, amb riders de renom internacional com els grans Cédric Gracia i l'inigualable Steve Peat.

Si l'any passat varem poder gaudir de la campiona del món de descens 2012 i d'altres participants de la talla de Marcus Pekoll, Damien Spagnolo, ... aquest any l'organització puja un esglaó més amb campions de la talla que hem anunciat anteriorment.

XX DH Sant Andreu de la Barca.
Per altra banda, també es podrà veure la flor i nata del descens nacional com Toni Ferreiro i Bernat Guàrdia entre molts altres. La gran afició de la zona de Sant Andreu de la Barca amb campions de la talla d' Ivan Oulego garantirà una afluència de públic important durant tot el cap de setmana. 
 
El passat any l'emoció regnà fins al darrer moment on Bernat Guàrdia reventava el crono durant l'últim descens col·locant-se primer i donant un cop d'autoritat als seus rivals. Aquest cop la presència de Mr.Peat, Gràcia, Ferreiro, ... farà més inquietan la cursa, on el nivell d'exigència serà màxim.
 
Pel que fa a Pineda Rocs, obrim el curs 2014 amb el millor dels pròposits, en el millor dels escenaris, amb la màxima il·lusió i la intenció de divertir-nos i gaudir de l'esport que més ens agrada. Ens desplaçarem fins a Sant Andreu amb 3 riders que competiran en diverses categories. El ja mític rider Xavier Abarca, que tornarà un any més i intentarà aturar el crono el més aviat possible amb l'objectiu d'estar al podi o el més a prop que es pugui d'aquest en la categoria Màster-40. El passat 2013 va finalitzar al podi, assolint una meritòria plaça en un dels descensos amb més riders a nivell nacional.
 
També comptem amb un parell de riders de nova fornada, ampliant el nostre pes dins el món del DH, que són Sergio Martín Moreno i Álvaro Barea Arroyo. Dues noves incorporacions que participaran en les categories més disputades com són Sub-23(Èlit) i Èlit respectivament. Tenim la confiança que ho faran el millor possible i que gaudiran de la prova de Downhill més important a nivell nacional.
 
Us deixem amb un vídeo que varem grabar l'any passat!!! Comencem la temporada DH!!!!!