Primer Enduro Pineda Rocs

Data de la cursa: 
dissabte, 26 octubre, 2013 - 09:00 a diumenge, 27 octubre, 2013 - 18:00

Català / Castellano

INSCRIPCIONS TANCADES

Pineda Rocs organitza el 1er Enduro Pineda Rocs, l'esdeveniment es realitzarà durant el cap de setmana del 26 i 27 d'Octubre a Pineda de Mar. Aquesta vila costera, a cavall entre Girona i Barcelona, disposa dels requisits necessaris per a gaudir d'una bona matinal endurera.Poster Enduro PinedaRocs

A peu de la serralada litoral, en concret formant part del Montnegre - Corredor, hi haurà 5 especials de dificultat mitjana amb uns enllaços assequibles per poder disfrutar d'un bon Enduro.

La prova tindrà una distància total de 35 km de recorregut i 1000m de desnivell negatiu, on la selecció dels trams a disputar faran les delícies dels endureros més experimentats a la vegada que intentaran apropar aquesta modalitat als que no la coneixen o estan interessats a provar-la.

L'organització ha preparat també una fira, que començarà el Dissabte al matí i comptarà amb estands dels patrocinadors i col·laboradors, perquè els corredors i el públic en general vegin el material especific que s'utilitza en aquesta disciplina. Hi haurà música, servei de bar i quelcom relacionat amb el món de la bicicleta.

Una vegada acabada la prova, l'organització farà un dinar previ a l'entrega de trofeus i al sorteig de regals provinents dels seus esponsors. 

L'intenció de Pineda Rocs és la de fer gaudir als participants d'un entorn privilegiat per la pràctica de l'enduro, i al públic existent que pugui veure un bon espectacle i així animar-los a practicar un esport cool, divertit i amb una gran projecció.

A la nostra web podeu trobar tota la informació de la cursa, us hi podeu inscriure i també enviar-nos els vostres dubtes, o bé possar-vos en contacte amb nosaltres. També informarem periòdicament a través de les nostres pròpies xarxes socials:  https://www.facebook.com/PinedaRocs i https://twitter.com/PinedaRocs.  Seguiu-nos!!

(L'organització es reserva el dret de qüalsevol modificació d'última hora pel correcte desenvolupament de la prova).

 

PROCEDIMENT INSCRIPCIÓ 1ER ENDURO PINEDA ROCS

A continuació esmentarem quin és el procés que cal seguir a l’hora d’inscriure’s al 1er Enduro Pineda Rocs:

-       Entrar i completar totes les dades necessaries al formulari seguent:

http://www.pinedarocs.com/portal/ca/content/primer-enduro-pineda-rocs#formulari .

-       Realitzar el pagament de la inscripció: 25€ federats amb llicència BTT-Competició  o 30€ no federats o federats amb llicència diferent a l’esmentada anteriorment (Aquest increment de preu correspon a l’assegurança requerida per la disputa de la prova per part de la Federació Catalana de Ciclisme).

Aquesta inscripció es podrà formalitzar a través d’ingrés o mitjançant transferència bancària al nº de compte seguent de Banc de Sabadell  0081-0136-81-0001216428

MOLT IMPORTANT: Cal esmentar en el concepte d’ingrés el nom del participant i el DNI d’aquest per tal de poder verificar de quin rider es tracta i no dongui peu a confusions o mals entesos.

-       Verificat l’ingrés juntament amb la inscripció a la prova, s’us enviarà un correu electrònic a l’adreça facilitada en l’inscripció on hi figurarà que aquesta s’ha executat amb total normalitat, i us facilitarem un nº CODE.

-       Aquest CODE us servirà per aconseguir el regal d’una samarreta totalment gratuïta commemorativa de la prova a bescanviar a la web del nostre patrocinador www.rumblebikes.com. Només caldrà inscriure’s a la seva pàgina i introduir el CODE clicant al Banner de la cursa. La samarreta se us lliurarà el dia de la cursa a cost 0. Tot aquell que no faci el procediment anterior esmentat no podrà gaudir d’aquest regal.

Tota persona que faci la inscripció i no realitzi el pagament quedarà exclosa de la cursa. Cal fer el pagament amb data límit el 22/10/2013.

Descarrega la reglamentació aquí.

Protecció de Dades formulari web o altres

En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades temporalment a la base de dades propietat de Pineda Rocs fins a la finalització de la cursa en la que s'ha inscrit. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a <info@pinedarocs.com>.

INSCRIPCIONS TANCADES