Proves del cap de setmana

curses btt

Aquest cap de setmana tenim oferta de proves per triar i remenar i a més en variades disciplines, costarà decidir-se en alguns casos.

Comencem esmentant que des del Dissabte es celebra al velòdrom de Mataró la prova de BMX," IX LLiga Catalana-Mataró" que estarà distribuida fent el Dissabte els entrenaments de pista i Diumenge a partir de les 10 s'iniciaran les curses. L'adreça pel qui vulgui anar-hi és: Circuit BMX de Mataró, sortida N-II direcció Sant Andreu de LLavaneres. Esdeveniment organitzat pel BMX Mataró Club.
 
IX lliga catalana BMX a Mataró
 
Canviant totalment de modalitat pel que fa al BTT la disjuntiva s'agreuga degut a les nombroses iniciatives que s'ofereixen.
 
Esmentar en primer lloc l'enduro BTT de les Gavarres, de renom a nivell nacional i internacional, organitzat dins un dels campionats més importants de l'enduro dins la península, el Mondraker series, comptarà amb un recorregut total de 23 Kms, 6 trams cronometrats i 1.000 metres de desnivell acumulat. La ubicació de la prova és l'ermita de Santa Coloma de Fitor, Vulpellac (Girona) i nosaltres hi assistirem tan per participar-hi amb un parell de membres del club com a espectadors. Ja us possarem imatges properament.
 
enduro les gavarres 2013
 
Per altra banda, dins la categoria de competició de BTT i coincidint amb dia està organitzat a la comarca del Bages "la VI Marató Cup Scott de l'Anbaso". Amb una essència totalment diferent a la prova de les Gavarres, aquesta cursa tindrà un recorregut de 54 kms amb un format més clàssic de cursa. Organitzat per Bike Catalunya club esportiu, s'iniciarà a la zona esportiva d'Aguilar de Segarra, dins aquesta població.
 
Deixant de banda el tema de la competició, esmentarem breument també diverses iniciatives en concepte de pedalades o marxes per qui no vulgui patir tant i estirar una mica les cames. A Almatret, darrer municipi de les comarques de LLeida, es durà a terme la "IV Xallenge David Duaigües- VII Marxa BTT d'Almatret", una prova de 45 kms que s'iniciarà a les 9 del matí a la Plaça Major d'Almatret. 
"La XV pedalada BTT de Santa Pau" també és una altra iniciativa d'aquest tipus, 43 kms de recorregut, realitzada dins el terme de Santa Pau, amb sortida al camp d'esports Pitu Padrosa a les 9:00h.
El club ciclista open natura organitza "la VII Open BTT Tour el Vendrell" a la mateixa hora que les dues anteriors i sortida al poliesportiu tancal del Vendrell.
Per últim, a la Roca del Vallès hi haurà "la III marxa BTT femenina commemorativa en el dia de la dona",  31 kms i sortida a les 10 del matí des del C/costa brava, 79 la torreta(Roca del Vallès).
 
Com deia a l'inici no us les acabareu pas, per gustos colors, i a més repartides per arreu, ara trieu quina és la que us satisfà més, nosaltres ja ho hem fet!!!