Proves del cap de setmana 13-14/04

Bon dia,

 
mirant la previsió del temps, aquest cap de setmana és idoni per sortir a rodar. Si et ve de gust una mica de competició, que és més divertit, t'enumerem les curses i marxes per què puguis triar quina és l'escollida:
 
Dissabte es celebra:
 
- 4 hores Resister Lékué: Cursa de 4 hores a Toroella de Montgri, sortida a les 16:00 hores desde la Ronda Santa Pau de Toroella de Montgri.
 
riders pineda rocs
 
Diumenge hi ha:
 
- IV Volta a Montserrat BTT- La portals: Disputada a Collbató, 60 kms. Es donarà el tret de sortida a les 8:30 hores desde l'avinguda del centenari de Collbató.
- IX Marxa de l'oli en BTT:  Desde La Granadella, es disputarà la proba d'uns 50 kms a les 9 del matí. La sortida es farà a la cooperativa agroindustrial catalana de les garrigues altes.
- Open Barcelona: Aquest cap de setmana es donarà lloc la tercera proba del open Barcelona BTT. Aquest cop la cursa serà a Santa Perpètua de Mogoda. Les 10:00h han estat escollides per a la sortida amb localització al parc mas costa de Sta. Perpètua de Mogoda.
- Copa osona de Trial 4/6: A la població osonenca de Taradell el club ciclista Vic ha preparat la copa osona de trial. Sortida a les 9h desde les Pinediques de Taradell.
 
Volem donar una menció especial a la Marxa BTT organitzada pel Club ciclista de Pineda de Mar. Amb un recorregut qualificat per ells com a difícil, tindrà uns 30,61kms de recorregut, amb sortida a les 9 del matí desde Can Xaubet. Segur que us anirà bé!!!! Força!!!!!