Per què patrocinar el 2on Enduro Pineda Rocs

Vols relacionar la teva empresa amb un esdeveniment esportiu actual, fresc, de gran tendència i molt espectacular? T'agradaria poder exposar els teus productes en una fira amb activitats a 1a línia de mar i amb un públlic potencial jove de més de 2.000 persones?

Si la teva resposta es Sí, tenim una oferta que no podràs rebutjar. Amb un preu quasi simbòlic, podràs gaudir de publicitat a cartells, vídeos i la possibilitat de possar un estand a la fira que farem durant tot el cap de setmana. Te'n faig cinc cèntims de què es tracta tot plegat:
 
Pineda Rocs organitza el 2on Enduro Pineda Rocs, 4a prova puntuable per a la I Copa Catalana d'Enduro BTT, durant el cap de setmana del 27 i 28 de Setembre a Pineda de Mar(Barcelona). 
 

Aquesta vila costera, a cavall entre Girona i Barcelona, disposa dels requisits necessaris per a gaudir d'una bona matinal endurera. A peu de la serralada litoral, en concret formant part del Montnegre-Corredor, hi haurà diverses especials de dificultat mitjana amb uns enllaços assequibles pels participants i fàcilment accessibles pels espectadors.

 

L'esdeveniment comptarà també amb una fira de productes, que s'iniciarà el Dissabte al matí i durarà fins la finalització de la prova, Diumenge al migdia, tancant el Dissabte a la nit i comptarà amb estands dels patrocinadors i col·laboradors, per què els corredors i el públic en general puguin optar a veure i a comprar un assortiment de tot tipus de material relacionat amb la disciplina.

 

La zona de la sortida, punt d'informació, zona d'exposició dedicada a les marques, zona de jutges, zona de pícnic, entrega de premis i el padock de participants estará tot al mateix lloc. Això permetrà que el públic local tingui tot el desenvolupament de la cursa al seu voltant.

En el context de la fira hi haurà una sèrie d'activitats que amenitzaran l'ambient i potenciaran el públic a la zona. També comptarem amb música durant tot el cap de setmana, a més del servei de bar i el dinar post-cursa que també es celebrarà a allà, tot ubicat a 1a línia de mar.

 

ÈXIT DE LA 1a EDICIÓ

La 1a edició de la prova celebrada durant l'Octubre del 2013 va ser un èxit tan a nivell participatiu(més de 220 inscrits) com de públic assitent(més de 2.000 visitants durant tot el cap de setmana) amb una alta valoració i gran satisfacció de la majoria.

Les empreses i marques assistents a la fira varen rentabilitzar la seva inversió, aconseguint a més d'un gran branding, vendre productes per un import superior al cost de l'assistència a l'esdeveniment.

DIFUSIÓ DE L'ESDEVENIMENT

Diversos mitjans especialitzats, es varen fer ressó de la cursa i varen públicar notícies compartides a moltes xarxes socials aconseguint un bon grau de viralitat informatiu.

La difusió de l'esdeveniment serà a través de diversos canals:

 

- Publicitat ordinària: Els cartells publicitaris arribaran a les botigues, relacionades amb la bicicleta de la província de Barcelona i Girona. També rebran publicitat diversos comerços de la zona més propera a l'esdeveniment.

 

- Internet: Es realitzarà un mailing a tots els clubs ciclistes de Catalunya. S'obriran converses als principals fòrums ciclistes a nivell Espanyol. Es compartirà informació a través de les xarxes socials pròpies informant a perfils de referència en el sector.

 
Es penjarà un trailer publicitari, amb els logos dels patrocinadors, al canal de Youtube d'entre 2 o 3 minuts i es compartirà a les xarxes socials per donar una repercussió més àmplia.
 
 Si necessites més informació i vols preguntar quina és la forma per patrocinar l'esdeveniment, contacta'ns, et respondrem ràpidament. Anima't, no desaprofitis aquesta oportunitat.