T'agrada fer fotos o grabar vídeos extrems?

Si ets aficionat als esports extrems, t'agrada fer vídeos i/o fotografies podent trobar imatges espectaculars, no et perdis el proper 2on Enduro Pineda Rocs. El traçat que estem preparant és el idoni per trobar instantànees úniques.

Foto realizada al darrer tram del 1r Enduro Pineda Rocs a Pineda de Mar

Estem organitzant un enduro amb zones molt espectaculars on pots mostrar les teves habilitats fent fotos, videos, ... és una magnífica oportunitat per immortalitzar competidors en salts, corves, tallats, ...

 

Sempre estem buscant el màxim compromís per què tan fotografs, com familiars, aficionats, curiosos, ... puguin arribar fàcilment als trams especials i puguin gaudir d'aquest espectacle en directe i animar als riders participants. 

 

Des de Pineda Rocs facilitarem el track per internet per què se'l puguin descarregar com des de la zona de fira donarem informació als que s'apropin intentant-los aconsellar quin és el millor lloc per accedir al tram més proper o el que s'està celebrant en aquell moment.

 

L'any passat varem gaudir d'una darrera zona final del tram 5 on hi havia un públic nombrós i molts riders ens comentaren a posteriori que "era molt espectacular arribar a aquella zona i trobar-te tanta gent animant, fent fotos i donant ambient en una disciplina on es pot comú trobar-t'ho".

 

Volem aconseguir que després de la primera experiència de l'any anterior això es multipliqui i que puguem viure unes jornades endureres amb molt ambient i afició. 

 

Si realitzes algun vídeo o foto i vols compartir-ho amb nosaltres t'estarem molt agraïts i en farem difusió a través de les xarxes socials. 

 

Reserva't la data del 28 de Setembre al calendari que un esdeveniment d'aquest calibre només es realitza un cop l'any. T'esperem!!!!